75.Yıl Mustafa Kemal İlkokulu

Vizyon: Biz İstiyoruz ki....Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Biz İstiyoruz ki...Okulumuzda her veli, öğrencisine eğitim öğretim adına her türlü fırsat verildiğini bilsin. Biz İstiyoruz ki...Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ve güzele ulaşabilmek için çalışsın.

Misyon: Biz, 75.Yıl Mustafa Kemal İlkkulu Öğretmenleri olarak ; bütün öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız...

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.20
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Servis Bilgisi: Okul servisimiz yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz zorunlu hizmet statüsünde (1/4) olup yıllık 14 hizmet puanı verilmektedir.

Telefon - 2826542021

WEB - https://75yilmustafakemalilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Silahtarağa Mah. Baki Sok. No2 Çorlu / Tekirdağ

Öğretim Şekli :Tam Öğretim

Yerleşim Yeri - Silahtarağa Mahallesi Baki Sokak ÇORLU/TEKİRDAĞ

Adres - Silahtarağa Mah. Baki Sok. No2 Çorlu / Tekirdağ

Ulaşım Özel araç ve Çorlu Belediye Otobüsleri (6 ve 10 numaralar) ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL:45 KM / İLÇE:ŞEHİR MERKEZİNDE